sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Shoppailua ja blogailua

Lauantaiaamuna ylettömän kuorsauksen ja hyvin nukutun yön jälkeen valuimme kukin aamupalalle kuka milloinkin ja meistä reippaimmat olivat jo aamulenkkiä heittämässä.


Lyhyen ruokalevon jälkeen lähdimme opettajamme johdolla ottamaan haltuun paikallista kauppakeskusta Tescoa. Sinne oli matkaa järisyttävät muutaman sata metriä.
Kauppakeskuksella palloilimme rattoisat pari tuntia ja nautimme sikäli edullisista hinnoista ja mainiosta jäätelöstä.

Sieltä yleisön pyynnöstä laitoimme valioluokan suunnistajan Konstan kulkueen kärkeen ja kohteeksi yliopiston kautta Kauppamaahan. Tokikin ylivertaisesta alueen tuntemuksesta ja suuntavaistosta tunnettu Konsta vei porukan kivenheiton päähän kohteesta oli tavoite ylitsepääsemätön ja jouduimme loppumatkan menemään ryhmän vanhimpien johdolla.
Kauppamaassa ei varsinaisesti ollut mitään erikoista, tavallinen supermarkettihan se oli kuitenkin. Pitkän, aktiivisen ja väsyttävän retken päätteeksi otimme suomalaisittain paikalliselta "nakkikioskilta" patongit messiin ja talsimme hotelille lataamaan akkujamme.

Illalla ennen kuin lähdimme syömään vietimme sattuneista syistä mainitsemisen arvoiset melkein kolme tuntia blogia kirjoitellessa. meno oli tosiaan hyvin väsynyttä ja levotonta miltei kaikkien osalta. Syömäänkin pääsimme tosiaan vaikkakin hieman aiottua myöhemmin mutta joka tapauksessa väitettävästi ansaitusti. Syömään menimme KNAR-nimiseen ravintolaan nauttimaan pizzasta, pastasta ja muista vihreämmistä vaihtoehdoista. Illan lopuksi kävimme vielä lenkillä ja menimme nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti