sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Pitkiä päiviä ja iloisia yllätyksiä


Matkan rahoituksen hoidimme pääasiallisesti oppilaslähtöisillä asiakastöillä. Töiden aiheet olivat vaihtelevia mutta kaksi suurta kokonaisuutta nousi ylitse muiden: Kulinaaritalon tuolien korjaus ja alihankintatyönä tehty rakennustarvikeprojekti.

Kulinaaritalon teemaksi nousi projektin äkillinen laajentuminen, sillä alun perin yksinkertainen projekti paisui kaksi päivää kestäneeksi kokonaisvaltaiseksi korjauspajaksi. Mutta senkin jätti varjoonsa meille kokonaisuudessaan määrätty rakennustarviketilaus.

Tämä kokonaisuus vaikutti melko helpolta ensimmäiseltä silmäykseltä, mutta tulimme pian huomaamaan kuinka väärässä olimme. Vastoinkäymiset muodostuivat arkipäiväisiksi ja saimme niitä melkoisen kasan niskaamme, aina sairaspäivistä kehnoihin piirustuskuviin, puhumattakaan ulkoverhoilulautojen uudelleen valmistamisesta, pienen mittavirheen takia.

Konsta liimaamassa


 

Marianne töissä
Kaikesta huolimatta selviydyimme vaikeuksista voittoon ja varsinkin Marianne näytti kykynsä ottaa kokonaisuus haltuun ja saada työt tehtyä. Työt rahoittivat matkamme niin että omavastuu osuus jäi oppilailta kokonaan pois. Lentoliput ovat jo tulostettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti