tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pelkkää lovee

Maanantai on aina vaan niin maanantai. Väsyttää viikonlopun jäljiltä ja aamuherätys on pelkkää tuskaa. Revittyämme itsemme ylös sängyistä suuntasimme kymmenettä kertaa hotelli Frankon aamiaistarjoilulle ja tankkasimme vatsamme täyteen koulupäivää varten. Meillä oli vielä vuokraamamme auto pihassa, joten Mikki heitti meidät skoleen, ennekuin lähti sitä palauttamaan.

Meillä on koulussa käytössämme yksi opettajainhuone, jossa keittelemme kahveja ja viljelemme huonoa huumoriamme taukojen aikana. Aloitimme päivän tuttuun tapaan aamukahvein, jonka jälkeen siirryimme työhuoneeseen jatkamaan jakkaroiden rakentamista. Opettajamme Mr Holec selitti meille päivän tehtävät, tulisimme muokkaamaan jalkoja oikeaan muotoonsa. Ideana oli tehdä vastaliitokset jalkoihin ja istuinlevyyn, sekä jalkojen väliseen tukipalikkaan pelkkiä käsityökaluja käyttäen.

Päivä kului sutjakkaasti sahaa, talttaa ja vasaraa käytellessä, sekä viilalla ja hiomapaperilla muotoillen. Päivä oli pitkä ja fyysinen, mutta työntouhussa sitä tuskin huomasikaan! Kolmelta sitten pääsimme lähtemään takaisin hotellia kohti. Lepäsimme hetken hotellilla jonka jälkeen lähdimme jälleen ruokapaikan metsästykseen pienemmissä porukoissa. Tytöt kävivät ensin kahvilla kerrostalon katolla sijaitsevassa City Kafféssa, jonka jälkeen lähtivät testaamaan kauppakeskuksesta löytyvää Aasialaista ravintolaa. Ruoka oli ihan jeba, mut siit ei hirveesti täyttyny peba. Söimme tofua ja udon-nuudeleita. Pojat kävivät syömässä perinteistä haluskýä  sekä makkaraa(kloba`sa).

Ei siitä sen enempää, Ďakujem.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti